Seura

Kaarinalainen tanssiurheiluseura Fregolina ry. on perustettu tammikuussa vuonna 1994. Toiminta-alueenamme on Kaarina sekä Turku ja muut ympäristökunnat/kaupungit. Seuran oma sali on Turun Itäharjulla, Teollisuuskatu 28.

Lisäksi käytössämme on salivuoroja Kaarinassa: Vaparin diskotila ja peilisali, Kaarinan lukion liikuntasali sekä Littoisten monitoimitalon juhlasali.

Seuramme toiminta on aktiivista ja monipuolista kaikenikäisille ja tasoisille suunnattua tanssillista liikuntaa. Fregolinassa on jäseniä reilu 100 ja kilpailevia pareja noin 20, alle 10-vuotiaista seniori 3-ikäisiin (yli 55-vuotiaat). Fregolinan salilla törmäät hikiseen menoon, iloiseen nauruun ja välillä myös kiukun kyyneliin, kun itseltään paljon vaativan tai täydellisyyteen pyrkivän tanssijan askeleet eivät ota sujuakseen. Päällimmäisenä mieleen kuitenkin jää tanssin tuoma nautinto ja aurinkoinen mieli. Salilta poistutaankin yleensä hyvillä mielin.

Toimintaamme kuuluvat kilpatanssin (vakiot ja lattarit) lisäksi myös harrastetansseja. Niistä löydät lisätietoa Harrastamaan-sivulta.

Tanssia voi seurassamme siis harrastaa kuntoa kohottavana harrastuksena, ”ei kilpailumielessä”, tai tavoitteellisesti kilpaillen. Pyrimme lisäämään tarjontaa yleisen kysynnän, tanssijoiden valmennustarpeiden ja -tavoitteiden sekä salitilanteen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää !

Tule nauttimaan tanssista mukavassa seurassa !