Kilpatanssin ja lastentanssin alkeiskurssit kevät 2018

Huom! Kevätjuhla pidetään torstaina 17.5. 2018

Hiihtolomaviikolla ei ole ryhmiä.

Yleistä

Sekä lasten että aikuisten kilpatanssiryhmässä tanssitaan jokaiselle sopivalla tasolla. Pidemmälle ehtineille opetetaan uusia kuvioita ja jokaiselle sopivaa vauhtia uutta tekniikkaa. Tansseja on kuusi: hidas valssi, tango ja quickstep, samba, cha cha ja jive. Ks. http://fregolina.net/kilpatanssi/tanssilajit/

Pidämme huolen, että jokainen edistyy itselleen sopivaa tahtia. Alkeisryhmästä voi joustavasti siirtyä myös kesken kauden kilparyhmään taitojen karttuessa. Huomaathan, että meillä on sisaralennus/perhealennus ryhmissä! Kysy. 🙂

Satusamba (4-7 v), ti 16.1.  alkaen
 • tiistaisin klo 17:00-17:45
 • ohjaajana Emmi Nikkanen (emmi.nikkanen(at)gmail.com, 044 5349600)
 • Hinta: 60 € / 14 kertaa

Satusamba on perheen pienimmille suunnattua hauskaa tanssillista yhdessäoloa, liikuntaa, tanssia ja uusia ystäviä. Satusambatunteja voisi luonnehtia tanssin esikouluksi.

Opettelemme leikkien ja mielikuvien kautta tanssin perusasioita tutuksi. Käymme läpi muun muassa tanssisanastoa, tanssiotteita- ja asentoja, tasapainoa, rytmejä, erilaisia musiikkeja sekä akrobatiaa. Tunnit kehittävät pieniä tanssijoita niin kognitiivisesti, motorisesti kuin sosiaalisestikin. 

Satusamba tarjoaa hyvän pohjan kilpatanssin alkeille, joihin siirrytään iän ja taitojen karttuessa!

Mukaan mukavat jumppavaatteet ja vesipullo.

 

Lasten kilpatanssin alkeisryhmä,  torstaisin 18.1. alkaen
 • torstaisin klo 18:00-18:45 (19:00)
 • valmentajana Emmi Nikkanen (emmi.nikkanen(at)gmail.com, 044 5349600)
 • hinta 60 € / 14 kertaa
 • HUOM! Samaan aikaan aikuisten alkeisryhmän kanssa! Kysy perhe-/sisaralennusta!

Kilpatanssin alkeisryhmä tarjoaa laajemman katsauksen kilpatanssin saloihin. Alkeisryhmässä tanssin maailmaa avataan vielä enemmän uteliaille pienille tanssijoille.

Käymme läpi kuuden tanssin (valssi, tango, quickstep, samba, cha cha ja jive) peruskuvioiden ja luonteen lisäksi tanssien peruselementtejä. Lisäksi tutustumme muihin tanssissa tarvittaviin taitoihin kuten ryhti, tanssiasento, unohtamatta luovaa liikkumista, perusakrobatiaa, käytöstapoja ja kevyttä venyttelyä. Totuttelemme siis kilpatanssin rutiineihin.

Alkeisryhmä tarjoaa hyvän pohjan kilpailuihin lähtemiselle.

Mukaan joustavat jumppavaatteet ja vesipullo. Osallistua voi myös ilman paria!

 

Aikuisten kilpatanssin alkeis- ja jatkoryhmä, torstaisin 18.1. alkaen 
 • torstaisin klo 18:00-19:15
 • valmentajana Otto Hanski (otto.hanski(at)gmail.com, 050 5325616)
 • hinta 70 € / 14 kertaa
 • huom! Samaan aikaan kuin lasten alkeisryhmä!

Aikuisten ryhmässä tanssitaan pääasiassa oman parin kanssa, jos sellainen on. Voit tulla myös ilman paria.  Pidemmälle ehtineille annetaan lisähaastetta uusilla kuvioilla peruskuvioiden lisäksi. Tansseja on kuusi: hidas valssi, tango ja quickstep, samba, cha cha ja jive.

Ryhmästä voi siirtyä aikuisten ED-kilparyhmään (torstaisin alkeisryhmän perään) vaikka kesken kauden, kun taidot riittävät.

 

Mitä varusteita tarvitset?

 • ota mukaan joustavat vaatteet, joissa on mukava liikkua.
 • tanssin voi aloittaa ilmankin tanssikenkiä. Sukkasillaan tai jumppatossuissa voi tanssia aluksi. Tanssikenkäasiaa kannattaa kysyä ohjaajalta, kun tulee ensimmäisellä kerralla paikalle.
 • juomapullo on hyvä olla

 

 

Lisätiedot: Mari Hanski (voit käyttää alla olevaa kaavaketta tai soittaa 0449872686)

Roskapostin estin: Kumpi on suurempi, 1 vai 10? Which one is larger, 1 or 10?

Nimi* (pakollinen)
Sähköposti* (pakollinen)
Puhelinnumero*
Aihe
Viesti

alkeiskurssi tanssikurssi alkeet kilpatanssi tanssi turku kaarina lieto raisio paimio latinalaistanssit lattarit vakiotanssit vakiot samba cha cha rumba paso doble jive valssi hidas valssi tango foxtrot quickstep